GündemHayatManşet

KIZILAY, RAMAZAN’DA DA YÜZLERİ GÜLDÜRECEK

Türk Kızılay’ı, hayırseverlerin yardımlarını Ramazan’da da sürdürerek, daha fazla iftar ve sahur sofrasına ulaştırmak için “Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” sloganıyla yeni bir yardım kampanyası başlattı.

Türk Kızılay’ı, Ramazan ayında düzenlediği kampanyalarla binlerce ihtiyaç sahibinin sofrasını bereketlendirecek.

Kızılay, “Ramazan’ı bu hilalin altında paylaşalım” sloganıyla başlattığı yeni bir kampanyayla Ramazan ayı boyunca, yardımseverler ve ihtiyaç sahipleri için kolaylıklar sağlayan farklı bağış modelleri ile hayırseverlerin desteklerini, talep edecek.

Kampanya, gıda kolisi, zekat ve fitre, aşevi ile Kızılay kartı bağış modellerinden oluşuyor.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Kızılay Muğla Şube Başkanı Bülent Karakuş, afet dönemlerinin dışında hayatın her anında ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılay’ı, Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlarını sürdüreceğini belirtti.

Modern ve örnek projeler ile Türk Kızılay’ının hem hayırseverlere hem de gerçek ihtiyaç sahiplerine farklı çözümler sunduğuna işaret eden Başkan Karakuş, şunları söyledi:

“Kızılay’ın ülke geneline yayılmış şubelerinin yapmış olduğu detaylı sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlarımızın ihtiyaçları Ramazan ayında da karşılanmaya devam edecek. İhtiyaç sahiplerinin kapısını gıda kolisi, sıcak yemek veya maddi destek olarak aralamak isteyen hayırseverler, ‘Ramazan’ı bu hilalin altında paylaşalım’ sloganıyla başlatılan kampanya sayesinde milyonları sevindirmiş olacaklar. Bu kampanyada Türk Kızılayı olarak amacımız, hayırseverlerin yardımlarını Ramazan’da da sürdürerek, daha fazla iftar ve sahur sofrasına ulaştırmak. Bağışlarıyla Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine merhamet ellerini uzatan yardımseverler, Türk Kızılay’ı Kurumsal Yönetimi Programı (ERP) üzerinde yapılan kayıtlar sayesinde bağışlarını takip edebilecekler.”

Öte yandan; Türk Kızılay’ına Ramazan ayında destek vermek ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak isteyen hayırseverler, SMS, banka, internet, telefon ve PTT gibi seçeneklerini tercih edebilecek.

Bağış ve konuya ilişkin bilgi almak isteyen vatandaşların, Türk Kızılay’ı 168 çağrı merkezini arayabilecekleri gibi en yakın Kızılay şubesine de başvurulabilecekleri bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu