GündemManşetSpor

KARŞIYAKA’NIN ALTYAPISI BODRUM’DAN

Karşıkaya-Bodrum Basketbol OkuluYapılan protokol gereği, Karşıyaka Basketbol Kulübüne altyapı oyuncuları Bdrum’da yetiştiriliyor.

Bodrum İhtisas Spor Kulübü’nün girişimleri ile Karşıyaka Basketbol Kulübü ile bir protokol imzalandı. 7-14 yaş arası oyunculara yönelik olarak düzenlenen kurslara ilgi oldukça yoğun. Ailelerin de yakından takip ettiği kurslar haftada üç gün olarak devam ediyor.

Bodrum Anadolu Lisesinde çalışmalarına devam eden Karşıkaya-Bodrum Basketbol Okulu sorumlusu ve İhtisas Spor Kulübü Başkanı Cem İpçi yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Karşıkaya Bodrum Basketbol Okulumuz 3 Ekim gününden itibaren çalışmalarına başladı. Bodrum İhtisas Kulübü olarak Karşıyaka Basketbol Kulübü ile yaptığımız protokol gereği burada yetiştirdiğimi tüm sporcularımızın transfer hakkı KArşıyaka Spor Kulübüne ait. Ancak, Karşıyaka sadece İzmir’de lisans çıkartabildiği için biz burada yetiştirdiğimiz oyuncularımızı Bodrum İhtisas Spor Kulübü lisansı ile müsabakalara sokacağız. Protokol gereğii birlikte yapacağımız organizasyonlarda var” dedi.

4 grupta çalışmalarına devam ettiklerini belirten Cem İpçi sözlerine şöyle devam etti:
“Bu yıl ilk defa minik erkeklerde müsabakalara katılacağız. Rıdvan ve Erkan hoca eşliğinde şuanda minik takımımız müsabakalara hazırlanıyor” dedi.

İpçi, Karşıkaya-Bodrum Basketbol Okuluna kayıtlarının devam ettiğini belirterek sözlerini tamamladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu