GündemManşetSpor

Evinde Puan Kaybı

Serik Belediyespor’u 1 Puanla Yolladı

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 17’nci hafta maçında temsilcimiz Bodrumspor A.Ş., Antalya ekibi Serik Belediyespor ile evinde karşı karşıya geldi. Bodrumspor ile Serik Belediyespor 2-2 berabere kaldı.

Bodrum İlçe Stadı’nda saat 13.00’da başlayan maçı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan da izledi. Maçın ilk devresinde iki takımın da karşılıklı atakları oldu fakat ilk golü bulan taraf 34’üncü dakikada Serik Belediyespor oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Bir bölümü yağmur altında oynanan maçın ikinci yarısı ise bol gollü geçti. 49’uncu dakika yeşil beyazlılar eşitliği sağlasa da, Antalya ekibi bir dakika sonra bulduğu golle yeniden öne geçti. Temsilcimiz dakika 75’te serbest vuruştan bulduğu golle eşitliği sağladı. Maç bu skorla sona erdi.

Maçın önemli anları ise şu şekilde;

Dakika 24’te Celal’in pasında topla buluşan Cenk Şen, ceza sahasına girer girmez rakibin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi.

Dakika 33’te Serikli Sinan Kalaycı’nın ortasına kafayı vuran Emre Bekir, topu kalecinin solundan Bodrumspor ağlarına gönderdi.

Dakika 47’de Batuhan Ayvaz’ın ortasında Cenk Şen topu ağlarla buluşturdu fakat ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

Dakika 49’da ceza yayı üzerinde topla buluşan Burak Çolak’ın vurduğu top Serik kalecisinin elinden sekerek ağlarla buluştu;1-1

Dakika 50’de ceza sahası dışında topla buluşan Serik Belediyespor’dan Sinan Kalaycı, topu Bodrumspor ağlarına gönderdi; 2-1

Dakika 72’de Oğuzhan’ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Cenk Şen, topu kaleye gönderdi fakat kaleci izin vermedi.

Dakika 75’te Bodrumspor ceza sahasının birkaç metre dışından sol çaprazdan serbest vuruş kazandı. Topun başında Apti Mert topu 90’dan ağlara gönderdi; 2-2

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu