AsayişGündemManşet

POLİSTEN KUMAR BASKINI

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri ile Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlilerinin yapmış oldukları baskında kumar oynayan şahıslar suç unsurları ile beraber kıskıvrak yakalandılar.

Muğla Polisinin suç ve suçlularla mücadelesi büyük bir kararlılıkla devam ederken, polislerin özverili çalışmaları vatandaşların haklı takdirini kazanıyor. Bu bağlam son olaral Muğla İlinin merkez ilçesi olan Menteşe ‘de polis ekiplerince bir kahvehaneye baskın yapıldı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri ile Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlilerince yapılan baskında kahvehane içerisinde kumar oynayan ve kumar oynanması için yer ve imkan sağlayan toplam 6 şahıs hakkında 5326 Sayılı Kanunun 34 Maddesi gereği  idari işlem yapıldı. Şüpheli şahıslarla beraber 1 Adet kağıt  20 T.L. Türk Parası, oyun kağıtları ve yine kumar oynanmasında kullanıldığı değerlendirilen 15 adet oyun pulu ele geçirildi.

Yetkililer suç ve suçlularla olan mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceğini belirttiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu