AsayişEğitimGündemManşet

MİNİKLERE TÜRK BAYRAKLARI HEDİYE EDİLDİ

Menteşe Atlantis Kreş ve Gündüz Bakımevi ‘ni ziyaret eden Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘nın gönderdiği Türk Bayraklarını çocuklara hediye ettiler.

2017 -2018 Eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz olarak başlayarak yine sorunsuz olarak tamamlanabilmesi amacıyla ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla İlimiz ve İlçelerinde de birbirinden farklı güvenlik tedbirleri geçtiğimiz aylarda  planlanarak uygulanmasına  başlanmıştı. Söz konusu güvenlik tedbirlerinden birisi de emniyet müdürlüğü görevlileri tarafından okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerinin ziyaret edilmesiydi. Bilindiği gibi ziyaretler daha önceden Dumlupınar İlkokuluna, Cumhuriyet Ortaokulu,  Atatürk İlkokulu ‘ na ve Türdü İlköğretim Okulu ‘na gerçekleştirilmişti. Ziyaretlerden sonuncusu ise de Muğla İli ‘nin Menteşe İlçesinin seçkin okulları arasında gösterilen Atlantis Kreş ve Gündüz Bakımevi ‘ne  gerçekleştirildi.

Atlantis Kreş ve Gündüz Bakımevi ‘ni ziyaret eden Menteşe İlçe Emniyet Müdürü aynı zamanda da Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Tümer Yılmaz ve beraberindeki  polisler Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya‘nın hediye olarak gönderdiği Türk Bayraklarını minik öğrencilere takdim ederlerken, Türk Bayraklarını alan minik öğrenciler büyük coşku yaşadılar.

Okul  ziyaretinde öncelikle Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ‘ın ve Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘nın iyi dilekleri okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerine iletildi. Ziyaret esnasında Anaokulu öğrencilerine çeşitli bilgiler veren emniyet görevlileri ile hatıra fotoğrafları da çektirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu