GündemManşetSpor

BODRUMSPOR DİYARBAKIR DEPLASMANINDA

Bodrumspor_Diyarbakir_deplasmanimda (1)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor dördüncü hafta mücadelesinde Diyarbakır deplasmanında Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak.

B.B.Bodrumspor Salı günü oynadığı ve uzatma dakikalarında yediği gol ile Gazişehir Gaziantep’e 3-2 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasının ardından başladığı Amed Sportif Faaliyetler hazırlıklarını tamamladı. Bu sabah Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleşen antrenman ile Amed Sportif Faaliyetler hazırlıklarını tamamlayan B.B.Bodrumspor’da eksik veya cezalı oyuncu bulunmazken, oyuncuların hırslı ve mücadeleci tavırları dikkatlerden kaçmadı.

23 Eylül Cumartesi günü Diyarbakır Seyrantepe Spor Kompleksinde oynanacak karşılaşma öncesi Cuma öğleden sonra Diyarbakır’a hareket eden B.B.Bodrumspor kafilesi, Diyarbakır’da konaklayacağı otelde kampa girecek.

Başlama düdüğü 15.00’da çalacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Serdar Akkoçoğlu yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu