GündemManşet

YENİ BAŞKAN MUSTAFA DEMİRÖZ

Bodrum-Kent Konseyi -Mustafa DemirözBodrum Kent Konseyi’nin yeni  başkanı  Mustafa Demiröz oldu.

Konsey Yürütme Kurulu üyelerinin dün yaptıkları toplantı sonrası yapılan oylama ile Mustafa Demiröz başkanlığa seçildi.

Hamdi Topçuoğlu’nun 7 Eylül’de yapılan Bodrum Kent Konseyi Genel Kurulunda istifasını vermesinin ardından boşalan başkanlık koltuğuna yapılan kapalı usul oylama ile Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz seçildi.

Bilindiği üzere 7 Eylül 2016 tarihinde Bodrum Kent Konseyi Genel Kurulunda alınan karar gereği; istifa eden eski dönem başkanı Hamdi Topçuoğlu’nun yerine 2017 yılı Haziran ayına kadar başkanlık yapacak kişinin konsey yürütme kurulu içinden oylama ile seçilmesi kararı alınmış idi.  Böylelikle Bodrum Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri de genel kurulda alınan karar gereği dün ilk kez toplanarak boşalan başkanlık koltuğu için kapalı usul bir oylama gerçekleştirdiler.

Yapılan oylama neticesinde oy çokluğu ile konsey yürütme kurulu üyelerinden Mustafa Demiröz başkanlığa seçildi. Demiröz başkan seçilmesinin ardından şu açıklamalarda bulundu “Konsey Başkanımızın istifasından sonra genel kurulda alınan karar gereği yönetim kurulundaki arkadaşlar toplanarak teveccüh gösterdiler, yapılan oylamada beni başkan seçtiler.  Bundan sonra da bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla birlikte Bodrum için genelin ve özellikle geleceğin menfaatlerini koruma açısından hep birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Omuzum bir kat daha ağırlaştı. “ dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu