GündemManşet

VALİ CİVELEK MİLAS’TA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Milas-vali civelekBir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Milas ilçesine giden Muğla Valisi Esengül Civelek, ilk olarak Milas Kaymakamlığını ziyaret etti.

Burada Milas Kaymakamı Eren Arslan ve ilçe müdürleri tarafından karşılanan Vali Civelek, Milas Kaymakamı Eren Arslan’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Vali Civelek, kaymakamlık ziyaretinin ardından Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş’e iadeyi ziyarette bulundu.

Daha sonra Milas Belediye Başkanlığına geçen Vali Civelek, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Belediye Toplantı Salonunda Milas mahalle muhtarları bir araya gelen Vali Civelek, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.

Toplantının ardından Milas Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Vali Civelek, tüm gazilerin gaziler gününü kutladı.

Vali Civelek, Milas ilçesinde bulunan esnafları ziyaret ederek, Ahilik Haftalarını kutladı. Hayırlı kazançlar diledi.

Vali Civelek, daha sonra ziyaretlerini Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, Gaziler Derneği Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı, 152nolu Tariş Pamuk Kooperatifi, 153 Nolu Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi, Şoförler Odası Başkanlığı, Süt Birliği Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ederek tamamladı.

Vali Civelek, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada sivil toplum kuruluşlarının şehirlerin kalkınmasına yön vermede önemli görevler üstlendiğini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu