GündemManşetSpor

BODRUMSPOR ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN KAZANDI

BodrumsporSpor Toto 3. Lig 28’inci hafta mücadelesinde ikinci gurupta mücadele eden B.B. Bodrumspor, 3 puanı iki gol atarak kazandı.

Puanını 50’ye çıkaran B.B. Bodrumspor ligde ikinci sıradaki yerini korurken, lider Etimesgut Belediyespor Zara Belediyespor’a 1-0, maç öncesinde B.B. Bodrumspor ile aynı puanda bulunan Diyarbekir Spor AŞ’de Derince Spor AŞ’ye 1-0 yenilince, Bodrumspor altın değerinde 3 puan kazanmış oldu.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde her iki takımın mücadelesi de ortada geçerken, B.B.Bodrumsporlu Emrah’ın başlattığı takımın ilk etkili pozisyonunu 24. Dakika yaşandı. Rakip ceza sahası içinde topla buluşan Emrah 6 pas çizgisi üstünden yakaladığı pozisyonda kaleye vuruşu kalecinin ellerinde kaldı.

Dakikalar 30’u gösterdiğinde yeşil beyazlı sporcu Kemal, orta sahadan sürüklediği topu Tunca’ya pas verdi. Tuncay ceza yayı üzerinde buluştuğu topu sert bir vuruşla rakip kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ikinci devresinde ilk 15 dakika konuk Payasspor topa daha çok sahip olurken, Payassporlu futbolcular B.B. Bodrumspor defansını geçemediler. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde, kullanılan korner atışı ile defanstan dönen topla buluşan Onur, rakibini geçerek ceza yayı önünde topu Tunca’ya aktardı. Tuncay’ın yerden sert şutunu kaleci uzanarak kurtardı.

Dakikalar 81’i gösterdiğinde B.B.Bodrumsporlu Erhan’ın sağ kanattan güzel çalımlar atarak taşıdığı topu Celal ile buluşturdu. Celal ceza yayı önünde topu düzelterek sağ ayağı ile vurduğu sert ve isabetli şut ile topu filelere yolladı. Kalan dakikalarda B.B. Bodrumspor baskılı oyununu sürdürdü ancak üçüncü golü bulamadı ve karşılaşma B.B. Bodrumspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan ve B.B. Bodrumspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmayı Yaklaşık bin kişi izlerken, karşılaşma sonrası futbolcular taraftarlarla birlikte galibiyeti kutladı. Soyunma odasına giden futbolcular, B.B. Bodrumspor antrenörlerinden Sadi Çeri’nin doğum gününü pasta savaşı yaparak kutladılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu