GündemMagazinManşet

ÖZLEM TEKİN MUHTAR AZA ADAYI OLDU

Bodrum-Özlem TekinUzun süredir Bodrum’da yaşayan ünlü rock müzik sanatçısı Özlem Tekin yaşadığı yere katkı sağlamak için Aza adayı oldu.

Bodrum Belediye Meclisinin aldığı karar doğrultusunda İlçede 11 yeni muhtarlık oluşturulacak. İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan karara göre, 11 yerde Muhtarlık ve Azalık seçimi 6 Mart günü gerçekleştirilecek. Toplam 32 bin 909 seçmen 91 sandıkta oy kullanacak.

Gündoğan Mahallesinden ayrılan ve yeni kurulacak olan Farilya ve Küçükbük mahallerinde seçim çalışmaları hızlandı. Küçükbük Mahalle Muhtarlığına aday olan 3 kişiden bir olan Ali Akbulut’un listesinde renkli bir simada yer alıyor.

799 seçmenin oy kullanacağı Küçükbük’te halkla iç içe olan ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin kendisine gelen teklifi kabul ederek özellikle çevre ve hayvanlar için çalışacak.

Sokak hayvanlarına yönelik bir projesi olduğunu ifade eden Özlem Tekin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ben çevre görüntüsü, güzellik işte çöptü, tadilattı vesaire onların toparlanması ve en önemlisi sokak hayvanları için çalışacağım. Bodrum’da herkesin yaşadığı, maalesef ve niçin yaşadıklarını bilmiyorum, nefret ediyorlar buraya geldikleri zaman hayvanlardan nefret ediyorlar. Bodrum, hayvanlarla yaşayan bir yerdir. Bodrum, kedili ve köpekli bir yerdir. Biz köpeklerle birlikte yaşarız, kedilerle yaşarız. Yazın gelince herkes jandarmaya şikayet etmeye başlıyor ama ben o görevi üstüme aldım. Küçükbük’ü yazın insanları, yazlıkçıları rahatsız etmeyecek şekilde o köpekleri kedileri başka bir yere taşıyacağım. İnşallah muhtarımız bana bir yer ayırıyor, çok güzel bir yer yapıyor. Felaket çalışacağız, barınak yapacağız. Sadece yazlık ama yazlık o köpekleri kedileri öyle hapislerde barındırmam. Yazın alırım, güzel beslerim orada eğlendiririm hatta eğitirim belki orada eğlendiririm onları ondan sonra kışın bırakırım ona göre yazlıkçılar” dedi.

Yazlıkçıları bu konuda rahat ettireceğini sözlerine ekleyen Tekin, hep birlikte Küçükbük’ü güzel ve örnek bir mahalle yapacaklarını ifade etti.

Sanat çalışmaları hakkında da bilgiler veren Özlem Tekin, artık albüm yapmadığını belirterek şunları söyledi:

“Albüm artık yapmıyorum. Çünkü cebimizden çıkıyor paralar, çünkü internetten indiriyorsunuz. Çünkü afedersiniz çok para kaybediyoruz. Üstüne de para koyamıyoruz. Artık bu yüzden yapamıyoruz ama konserlerimiz devam ediyor” dedi.

Mahalle sakinlerinden sanatçı Özlem Tekin’in aza adaylığı teklifi kabul etmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Muhtar Adayı Ali Akbulut kazanmaları halinde özellikle yardıma muhtaç ailelere destek olacaklarını vurgulayarak bazı projeleri hakkında şu bilgileri verdi:
“Sosyal sorumluluk proje olarak bu işe hep birlikte başladık. Birçok projemiz var, mesela muhtarlık maaşını bile almayıp burada yardıma muhtaç ailelere vereceğiz. Bu bölgede her sitenin okutabileceği bir iki öğrenci mesela bazı bölgelerde var, her apartman bir iki çocuk okutuyor. Burada da yardıma muhtaç aileler var onlarla ilgili de bir çalışmamız olacak. Neden burada da her site iki tane öğrenci okutmasın, destek olmasın” şeklinde konuştu.

Seçime giren muhtar adayı ve aza adaylarına destek olan Küçükbüklüler bölgeyi örnek bir yer yapacaklarını iddia ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu