GündemManşetSpor

DENİZİN KIZLARI’NA OSMANGAZİ ÇALIMI

hentbolTürkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 Hentbol sezonu kadınlar Türkiye Kupası C Grubu maçları Bodrum’da başladı.

Yalıkavak Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen karşılaşmalardan ilki geçtiğimiz gün Yalıkavak Spor Kulübü ile Bursa’nın güçlü takımlarından Osmangazi Belediyesi SK arasında oynanandı. Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve saat 17.00’de başlayan müsabakada Denizin Kızları namıyla tanınan Yalıkavak Spor Kulübü oyuncuları özellikle ilk yarıda sahada üstünlüklerini ilan ettiler. Maç boyunca mücadeleyi elden bırakmayan Denizin Kızları güçlü rakiplerine direnseler de, ilk yarıyı 17-7 mağlup tamamladı.

İkinci yarıda da müsabakaya hızlı başlayan Osmangazi Belediyesi, ilk yarı skorunun da verdiği avantajla kendilerine direnen Yalıkavak Spor Kulübü’yle arasındaki sayı farkını korudu. Karşılıklı olarak art arda gelen atakları her iki taraf da gole çevirince, aradaki gol farkı ne yazık ki kapanmadı. Karşılıklı olarak etkili oyunlarını sürdüren her iki takım taraftarı da izledikleri maçtan keyif alırken, 2. periyotta Osmangazi Belediyesi maçı 29–18 önde bitirdi.

10 Eylül Pazar Gününe kadar devam edecek olan karşılaşmalarda Yalıkavak Belediye Spor bugün saat 17.00’de Kastamonu Artsam SK ile gerçekleştireceği karşılaşmanın ardından, son maçlarını 10 Eylül Pazar akşamı saat 19.00’da 1453 Üsküdar SK ile oynayacak. Karşılaşmaların ücretsiz olarak izleneceği Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda ayaklarının tuzuyla sahaya çıkan Denizin Kızları, Bodrumlu sporseverlerin desteğini bekliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu