GündemHayatManşet

ASIRLIK DENİZCİYE SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

bodrum-İbrahim Erdoğan7 Çocuk, 16 torun sahibi denizci İbrahim Erdoğan’ın, 100. yaşı ailesinin düzenlediği sürpriz doğum günü etkinliğiyle kutlandı.

Aile tarafından organize edilen doğum günü etkinliği, kahvaltı için bir araya geldikleri Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki Kırçiçeği Restoranda yapıldı.

100 yaşına giren İbrahim Erdoğan, çocukları ve torunları ile birlikte kahvaltı yaptıktan sonra getirilen yaş günü pastasını üfleyerek duydu dolu dakikalar yaşadı. Gözlerindeki rahatsızlık dışında her hangi bir hastalığı olmadığını söyleyen Erdoğan, sağlığını sürekli çalışmaya borçlu olduğunu söyledi.

Bu devirdeki insanların hazıra alıştığını ve çalışıp üretmekten uzak olduklarını söyleyen asırlık çınar, süngercilikten, fenerciliğe birçok işte çalıştığını ifade etti.

İbrahim Erdoğan’ın kızı Hanife Yavaş, babasının sağlıklı bir yaşantısı olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Onun sağlıklı olması bizi çok mutlu ediyor. 100. yaşını kutlamak herkese nasip olmuyor. Bizde ona böyle bir sürpriz yapalım istedik. İnşallah sağlıklı daha nice yaşları olur. Allah bize onun gibi sağlıklı bir ömür versin. Babam hayatı, yaşamayı seviyor. Hayata pozitif bakıyor ve kendisine bakıyor” dedi.

Yaş günü pastasını kesen Erdoğan ailesi ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu