ÇevreGündemManşet

İSLAMHANELERİ’NİN ALT YAPISI İÇİN İLK ADIM

DCIM100MEDIA

Bodrum’a bağlı İslamhaneleri Mahallesi’nin alt yapı sorunu için MUSKİ Genel Müdürlüğü çalışmalarına başlayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin bünyesinde bulunan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri geçtiğimiz yıl sıkıntıları yerinde inceleyerek mahallenin alt yapısının yapılacağına dair söz vermişlerdi.

Verilen sözün ardından çalışmalarını ve projelerini hızlandırdıklarını belirten MUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar, hedeflerinin bölgede 2016 yılı içerisinde alt yapı çalışmalarına başlamak olduğunu söyledi. Bölge halkına verdikleri sözü yerine getirmek için yoğun çaba harcadıklarını belirten Genel Müdür Yardımcısı Yaşar, “ 2015 yılı Mart ayı içerisinde bölgeye, daire başkanımız ve şube müdürlerimizle giderek yerinde inceledik. İncelemelerimizin ardından vatandaşlarımıza bölgenin sorunun çözülmesi için söz verdik. Bu sözümüzün ardında durarak 2016 yılında yapılmasını planladığımız alt yapı çalışmasının startını vermek istiyoruz” dedi.

İslamhaneleri Mahallesinde 2016 yılında yapılacak olan büyük proje ile bölgeyi şantiye alanına çevireceklerine işaret eden Yaşar yapılan yazılı açıklamada şunları söyledi:
“2016 yılı ile beraber Bodrum ve il genelinde 207 Milyon liralık yatırımın startını vereceğiz. İller Bankası A.Ş aracılığıyla Dünya Bankasından alınacak olan kredi için yapılan müracaatlar neticesinde Gaziantep, Malatya, Balıkesir ve Muğla illeri krediden faydalanacak. Bu yıl içerisinde kredi anlaşmalarının imzalanmasını düşünüyoruz. Bodrum’un Turgutreis ve Akyarlar Mahallelerinde yapacak olduğumuz 2 adet arıtma tesisi ile İslamhaneleri Mahallemizin de alt yapı sorununu çözmüş olacağız. Bu proje aynı zamanda Turgutreis, Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Dereköy ve Gümüşlük Mahallelerini kapsıyor. 40 Milyon Lira tutarında yapılacak olan kanalizasyon hattı çalışmamızı 2018 yılında tamamlamayı hedefliyoruz. Bu çalışmamız yaklaşık 200 kilometrelik kanalizasyon şebeke hattı yapımını kapsıyor” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu