Manşet

Bodrum Sağlık Vakfı İyilik Şenliği 3. Yılında

30 Eylül'de Herodot Kültür Merkezinde

 

Yeni konseptiyle 30 Eylül- 01 Ekim tarihlerinde Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde birlikte olmaya hazırlanıyor.

Bodrum Sağlık Vakfı, yenilenen konseptiyle üçüncü kez düzenleyeceği “İyilik Şenliği”ni bu yıl Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek. Etkinlik, 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde 2 gün boyunca sürecek ve “Yeni Bir BEN’e Bir Adım” fikrinden yola çıkarak “Bütünsel iyilik ve sürdürülebilir yaşam” konularına odaklanacak.

Başladığı yıldan itibaren Marina Yacht Club’da düzenlenen ve yüzlerce stant ile binlerce katılımcının yer aldığı organizasyon, Bodrumluların desteğiyle büyüyerek yoluna devam ediyor.

Türkiye’nin önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı 2 gün boyunca dolu dolu geçecek organizasyonda; seminerler, deneyim atölyeleri, ürün tanıtım ve satış alanları yer alacak.

Bu etkinlik, bireylerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak adına önemli bir fırsat sunuyor. “Bütünsel iyilik ve sürdürülebilir yaşam” konularındaki bilgi ve deneyimlerin paylaşılacağı bu şenlik, Bodrum halkını ve ziyaretçilerini unutulmaz bir deneyime davet ediyor.

27 yıldır özel gereksinimli bireylere eğitim ve rehabilite imkanı sağlayan vakıf, bu yıl ki iyilik şenliği etkinliğinden elde edilecek gelir ile “sürdürebilir yaşamı desteklemek” amacıyla güneş enerjisi ile elektrik elde etmek için kaynak yaratmayı hedefliyor.

Etkinliğe katılmak isteyenler, 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerini şimdiden takvimlerine işaretlemeyi unutmasınlar. Bodrum Sağlık Vakfı 3. İyilik Şenliği, hayatınıza yeni bir perspektif katmak ve daha sağlıklı, mutlu ve sürdürülebilir bir yaşam için ilham alacağınız dopdolu bir etkinlik olacak!

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu