Manşet

Derneğe Yeni Hizmet Binası

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

 

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. Yıl dönümünde yeni binasında hizmet vermeye başladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla milletvekili Yelda Erol Gökçan Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş Muğla Müftüsü Yaşar Çapçı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı Cumhuriyetimizin 100. Yılında 18 Mart Şehitler gününde Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni hizmet binasının açılışını yaparak ziyaret etti.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Süleyman Taşkesen ve üyeler tarafından karşılanan Vali Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet böylesine anlamlı bir günde açılışı yapılan yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Vali Orhan Tavlı ve Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Şeref defterini imzaladı.

Vali Orhan Tavlı Dernek Şeref defterine şunları yazdı.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Yüzyılında, 18 Mart Çanakkale zaferimizin yıldönümünde Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin yeni binasını hizmete açmanın ve ziyaret etmenin onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Kahraman ve Aziz Şehitlerimize, Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz.

Aziz Şehitlerimizin Ruhları Şad olsun”

Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Şeref Defterine “ Bu tarihi günde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Ruhları Şad olsun. Mekânları cennet olsun. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Bu güzel binayı Muğla Şehit aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine tahsis eden Muğla Valimiz Sayın Orhan Tavlı’ya teşekkür ediyorum”  ifadelerini yazdı.

Şehitlik mertebesine yükselen ve gazilik onuruna erişen vatanımızın asil evlatlarına minnet ve şükran borçlu olduğumuzu belirten Vali Orhan Tavlı tüm kurum ve kuruluşlarımızın 7 gün 24 saat Şehit ailelerimizin yanında ve emrinde olduğunu söyledi.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen ve yönetim kurulu üyeleri binanın tahsisi, tadilatı, boyanması, tefrişatı ve özellikle yakın ilgisi için Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya teşekkürlerini sundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu