EkonomiManşetSiyaset

İYİ Gençlik Esnafın Yanında

İlk Siftahı Onlar Yapıyor

 

Bodrum İYİ Parti Gençlik Kolları, bu kez ekonomik kriz altında zor günler geçiren esnafa destek için sahaya çıktı. İYİ Gençler, Bodrum esnafına siftah parası dağıtarak “Kazancınız bereketli olsun” mesajı verdi.

Ülkemizin son yıllarda bulunduğu ekonomik kriz ve ülkenin para değerinin hızla düşmesi ile zorlu süreçler geçiren esnafından, işçisine tüm halkın yanında olduğunu göstermek isteyen İYİ Parti Gençlik Kolları Gölköy, Gündoğan ve Yalıkavak Mahallerinde sabahın ilk ışıklarında siftah parası basılı olan kartları “Siftah Bizden Bereketi Allah’tan” diyerek esnafa dağıttı.

Etkinlik sonrası açıklama da bulunan İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Vahit Yavuz;“Hepimizin yakından takip ettiği, çevremizdeki her kesimden insanı ve tabii ki bizleri de etkileyen bu ekonomik krizde yaptığımız birçok saha çalışmalarında, özellikle Bodrum esnafının bu ekonomik krizde kepenk indirecek duruma geldiğine ve oldukça zorlandığına tanıklık ettik.

Bizler İYİ Parti Gençlik Kolları olarak milli ve manevi değerlere de oldukça önem veriyoruz. Ben ve arkadaşlarım bu durumda değerli esnafımıza nasıl yanlarında olabileceğimizi, onları önemseyip unutmadığımızı gösterebiliriz diye düşündüğümüzde bu proje aklımıza geldi. Başlangıçta bu proje için yarımadanın kuzeyinde bulunan Gölköy, Gündoğan ve Yalıkavak Mahallerimizi seçtik. 600 adet bastırdığımız kâğıtlarımızdaki siftah paralarımızı sabahın ilk ışıklarında henüz açılmamış ya da açılmak üzere olan dükkânlarımıza bıraktık. Dükkânlarını açmış esnaflarımızla da sohbet edebilme olanağımızın olması bizleri oldukça mutlu etti. Her zaman herkesin yanında olmak için İYİ Gençlik olarak çalışıyor ve çabalıyoruz” dedi.

Yavuz, “Umuyoruz ki bu kötü günler geri de kalacak ve 14 Mayıs’ta milletimiz kazanacak; hep beraber güneşin daha parlak olduğu mutlu günlerimize döneceğiz.” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu