Manşet

Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Çocuklar Bu Şenlikte Buluştu

 

Milas Belediyesi’nin katkılarıyla Atapark’ta gerçekleşen Çocuk Şenliği, depremzede çocuklarla MilasIı çocukları buluşturdu.

Afet bölgesindeki depremzede çocukların yüzlerini güldürmek, Milas’ta yaşayan tüm çocukların renkli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla Milas Belediyesi’nin, Milas’ta yayın yapan TV48 ile işbirliği halinde gerçekleştirdiği Çocuk Şenliği, depremzede çocuklarla Milaslı çocukları buluşturdu. Tüm gün süren etkinliklerde çocuklar birbirinden farklı etkinliklerle doyasıya eğlendi.

‘Oyuncağını Al Gel’ temasıyla gerçekleşen şenlikte, Milas KYK yurdunda kalan depremzede çocukları şenlik alanında karşılayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, alandaki tüm çocuklarla oyunlar oynadı, şarkılar söyledi, sohbet etti.

Şişme oyun alanları, tiyatro gösterileri, sinema gösterimi, palyaço, çizgi film figüranları, yüz boyama gibi etkinliklerle çocukların gününe renk katan şenlikte çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve yiyecek ikramında bulunuldu, boyama kitabı ve oyuncaklar hediye edildi.

KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ŞENLİKTE STANT AÇTI

Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak sağlanan psikososyal destek uygulamasını daha geniş kitlelere duyurabilmek adına çocuk şenliğinde stant kurarak bilgilendirmelerde bulundu.

HALAT YARIŞI, ÇUVAL YARIŞI VE DAHA FAZLASI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personelleri de ekip olarak şenlik alanına gelen çocuklarla keyifli saatler geçirdi. Çocuklarla çuval yarışı, halat yarışı, basket atma oyunları oynayan, çocuklarla yakından ilgilenen ekipler, hem çocukları eğlendirdi hem de doyasıya eğlendi.

“TIKIR İLE MIKIR” ŞENLİKTEYDİ

Belediye Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) ekibi de, şenlik kapsamında sahne aldı. Sinem Burcu Kalaycı’nın yazdığı “Tıkır ile Mıkır” oyununda kedi fareyi kovaladı, fare kediden kaçtı, alanı dolduran çocuklar oyuna ortak olarak büyük keyif aldı.

Çocuk Şenliği, müzik ve oyunlarla geç saatlere kadar devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu