ÇevreGündemManşet

SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Bodrum’da sabaha karşı etkili olan gökgürültülü sağanak yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su taşkını meydana geldi.

Yaklaşık 1 saat boyunca etkisini sürdüren yağmur sonrasında Bitez Atatürk Caddesi, Konacık Atatürk Bulvarı, Üçkuyular Caddesi ve birçok ara sokakta mazgalların tıkanması sonucu su taşkınları yaşandı. Adeta dereye dönen sokaklarda vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Bodrum-Turgutreis Karayolunun göle döndüğü noktada yol trafiğe kapatıldı. Bazı ev ve işyerlerinde hafif çapta zarar gördüğü sağanak yağmur sonrasında harekete geçen Emniyet, belediye, itfaiye ve Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği ekipleri yollarda tedbir aldı.

Suların çekilmesiyle trafik akışı ve sokaklar normale döndü.

Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği Başkanı Cenk Ayata gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Saat 04.00’de başlayan kuvvetli yağış sonrasında, Konacık’taki bulunan yer Bodrum merkezdeki birkaç yerde giderlerin tıkanmasından dolayı su seviyesi yükseldi. Şuan itfaiye ekipleri, Emniyet ekiplerimiz ve dernek olarak buradayız müdahaleler yapılıyor.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu