GündemKültür SanatManşet

SINGAPUR, TÜRK LEZZETLERINI TANIDI

Yetenekli Türk Aşçılar Singapur’da Türk Mutfağını tanıttı…

Dünyanın farklı yerlerinde, Preferred Hotels and Resorts üyesi olan oteller birbirleri ile harika işbirlikleri yapmaya devam ediyor. Allium Villas Resort Bodrum da, diğer bir Preferred Hotels and Resorts üyesi olan Royal Plaza on Scotts Otel ile kültürlerarası bir işbirliğine imza attı.

Geçtiğimiz yaz Temmuz ayında Singapur yemek Festivali adı altında Royal Plaza on Scotts otelinden gelen Singapurlu şefler, Allium Villas Resort Bodrum’da misafirleri eşsiz lezzetlerle tanıştırmıştı. Allium Villas Resort otelin mutfağında pirinçten erişteye, sebze ve et yemeklerinden deniz ürünlerine kadar geniş seçeneklerde Singapur usulü yemek yapan şefler, ünlü Singapur Sling kokteylini de misafirlerle buluşturmuştu.

2019 Kasım ayında ise Allium Villas Resort Bodrum’un yetenekli şefleri Selin Tümsek ve Murat Uyanık bu kez Singapur’da yer alan Royal Plaza on Scotts Oteli’ndeki misafirleri muhteşem Türk yemekleri ile tanıştırdı. Dönerden kebaba, geleneksel Türk mezelerinden zeytinyağlılara kadar Singapur’da adeta lezzet şöleni yaşatan şefler, Singapur Türk Büyükelçisi Murat Lütem’i de ağırladılar.

Allium Villas Resort Bodrum Otel, her iki ülkenin büyükelçilerinin de katıldığı, kültürlerarası bağları da güçlendiren etkinliği başarılı bir şekilde tamamlamış oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu