ÇevreGündemManşet

KARAOVA’DA HUMMALI ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Karaova’da tespit edilen yerlerde düzenlemelere başladı. Fen İşleri ekipleri Karaova’da yol ve kaldırımları onarmaya çalışıyor.

Karaova’da en yoğun kullanılan yollar, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bakıma alındı. Bu kapsamda, Pınarlıbelen ve Etrim yolunda şarampol düzenlemesi ve yol kenarı temizliği tamamlandı. Mumcular 108 Sokak’ta bordür tamiratı yapıldı. Kumköy mahallesi basketbol sahasının zemin betonlaması ile Çocuk Mezarlığı ve Gölbaşı Mahallesi’nde sathi kaplama yapıldı. Tepecik mahallesinde çocuk parkı için zemin düzenleme çalışması ve yol genişletme sürerken, Çamlık, Çömlekçi ile İrmene mahallesine de yol bakım ve onarım çalışması için sıcak asfalt döküldü, bozulan yerlerde asfalt tamiratı yapıldı. Ekipler, Mazı’da engelli bir vatandaşın evinin önünde bulunan bozuk merdivenin yapımını da tamamladı. Öte yandan bölgenin yapısına uygun olarak dere yataklarıyla bağlantılı yağmur suyu kanallarının temizlik işlemleri devam ediyor.

Karaova Mahallesi’nde kaldırım imalatı ve kilit parke döşemesi çalışmalarında sona yaklaşıldı. Karaova mahallesi 122- 125 sokaklarda parke döşemesi öncesi zemin düzenleme ve yağmur suyu için mazgal ve borulama yapıldı. Bölgede parke döşeme çalışmaları sürdürülüyor.

YAĞMUR ÖNCESİ BAKIM ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Bodrum Belediyesi MUSKİ ekipleriyle birlikte yağmur suyu hatlarını da yeniledi. Beton yol çalışmalarının yapıldığı bölgede yeni kaldırım imalat çalışmaları da son sürat sürüyor. Ekipler yeni imar yolu açma, kaldırım, bordür ve kilit parke döşemesi, istinat duvarı yapımı, asfalt sökümü, yollarda yama ve beton yol çalışmalarına Karaova’nın tüm mahallelerinde devam ediyor.

KARAOVA’NIN SORUNU BENİM SORUNUM

Bodrum’un üretim merkezi Karaova’ya büyük önem veren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, halkın talep ve şikayetlerini de göz önüne alarak tüm sorunları adım adım rehabilite edeceklerini söyledi. Başkan Aras, “Karaova’nın sorunu benim sorunum. Karaova’da bir yandan üretimi destekleyen ve teşvik eden hizmetlere başladık. Diğer taraftan bölgenin bugüne dek alamadığı tüm belediyecilik hizmetlerini hızlı bir şekilde uygulayacağız. Altyapı sorunları da çözüldükten sonra, Karaova’nın kimliğine ve dokusuna uygun bir planlama ile tüm yollarını turizm kenti Bodrum’a yakışan bir hale getireceğiz. Ekiplerimiz çalışmalarını kış boyunca hava koşulları elverdiği sürece devam ettirecek” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu