GündemManşetSiyaset

DR.HIDIR’DAN MUĞLALILARA AÇIK ÇAĞRI: “REKLAMLARA BALONLARA KANMAYIN”

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Dr.Mehmet Nil  Hıdır, Ortaca’daki üçüncü  turuna  Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’i makamında ziyaret ederek başladı. Dr.Mehmet Nil Hıdır burada yaptığı konuşmada “Güzel bir seçimin arefesindeyiz.Demokrasi bayramı olarak adlandırdığımız şu günlerde son 5 yılın muhasebesini yapacak vatandaşlarımız. 5 yılda kim hangi hizmeti taşıdı. Hizmeti taşırken vatandaşa nasıl davrandı.Mevcutbeldiye başkanlarına vatandaş karne verecek.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sonuçta Muğla kazansın”dedi.

Ortaca Belediye Başkanı aynı zamanda DP Ortaca Belediye Başkan Adayı Karaçelik ” Hiçbir zaman particilik yapmadık, yapmayız önemli olan Ortaca’yahizmettir.Bu kapsamda tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Dr.Mehmet Nil Hıdır milletvekilliği döneminde de Muğla ‘ya hizmet etmiş değerli bir  isimdir.Alim Bey ile de rekabeti barış içinde,kalp kırmadan yapıyoruz. Ortacalı kimi göreve layık görürse o görevi üstlenecektir” dedi.

MARMARİS REKORUNU ORTACA’DA KIRDI, BİR GÜNDE 11 MAHALLEYE SESLENDİ

Ortaca’daKaraburun,Okçular, Yeşilyurt,Kemaliye, Ekşiliyurt, Tepearası, Eskiköy,Mergenli, Yerbelen,Dikmekavak ve Dalyan’da halka seslenen Dr.Hıdır Muğlalılara açık çağrıda bulundu.

Dr.Hıdır’dan Muğlalılara Açık Çağrı: “Reklamlara balonlara kanmayın”

Dr.Hıdır’ın buralarda yaptığı konuşmada :”Gittigim yerlerde soruyorum Osman Gürün geldi mi buralara yok diyorlar.Seçim zamanı birbirimizi kandırma zamanı değil kimse kandırmasın ,kandırılmasın diye çaba sarf ediyoruz. Seçim zamanında, ranttan uzak kalmış uzak kalacak, yalandan uzak kalmış uzak kalacak isimler olarak elimizi taşın altına koyuyoruz.Alim kardeşim ve ben bu şekilde önünüze tercih olarak konulduk ve sizler için çalışıyoruz.

VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİREMEMEKTEN VE YALAN SÖYLEMEKTEN ÇOK KORKARIZ

Merkezde üç aday var.Üçü de mevcut belediye başkan adayları biri 20 sene biri 15 sene diğeri de 25.seneye koşuyor. Ancak Muğla’da gidişat iyi değil .

Osman Gürün niye aday oldun?  sorusunu “CHP’liler bana ceketimi koysam oy verirler”diye yanıtlıyor. Bunu da yapmadığı icraatları ile ortaya koyuyor.Marmaris ‘e gittim “gelmiyor” diyorlar 3 yıldır görmemiş Marmaris köyleri Gürün ‘ü.GürünKılıçdaroğlu’nu görmek için gidiyor Marmaris’e.

GÜRÜN ANCA KILIÇDAROĞLU ‘NU GÖRMEYE GİDİYOR MARMARİS’E

Vatandaşa CHP, “hizmet edemiyoruz iktidar buraya yatırım yapmıyor ,hizmetgetirmiyor”diyor yalan söylüyor.Neredenbiliyorum?Defterdarımıza sordum iktidarımızdan ne kadar yatırım geldi diye.80 milyar lira yatırım gelmiş sırf Muğla’ya gelen bütçe bu.Nasıl gelmiş bu yatırım 20 milyarı büyük yatırım olarak gelmiş.Barajlar,göletler ,duble yollar yapıldı şehrimize.Geri kalan ile de halka hizmet edenlere maaş ödendi.Hepimize hizmet veren binaların giderleri karşılanması da yine bu sayede mümkün oldu.

HİÇBİR ZAMAN RANTIN İÇİNDE YER ALMADIM MÜSAADE ETMEDİM

Hiçbir ihaleye girmedim hiçbir zaman harama el uzatmadım. Evlatlarıma haram lokma yedirmedim.

BİLLBOARDLARIN PARASI NEREDEN ÇIKIYOR BELEDİYE BAŞKANI ARKADAŞLAR?

Bugün reklam panolarına bakın.

Ben hariç diğer arkadaşların hepsi belediye başkanı neden billboardlarda  parti amblemleri yok? Belediyelerin kasasından karşılanıyor olabilir mi ?Bu tabelalara çıkmak pahalı. Biz yetişemiyoruz ne çıktıkları ulusal medyaya ne çıktıkları billboardların sayısına.Mal beyanımızda liste onlar kadar uzun değil. Kirli siyasete de onlar gibi meyilli değiliz.Dürüst insanlara sahip çıkalım.

KİRLİ SİYASETE ONLAR GİBİ MEYİLLİ DEĞİLİZ

Behçet Saatçı,tek başına çıkmış “arkamda  halkın ittifakı var” diyor.Peki tek başına meclis üyelerin olmadan halka hizmet götüremediğinde ne olacak?Milletikandırmayalım.Fethiye Körfezi konusunu hükümete söyleyen bizdik,hükümet 250 milyonluk projeyi bizim vesilemizle kabul etti.Allah’ın izniyle 3 yılda temizlenecek.Daha önce de Hasan Özyer vekilken 35 milyar Ölüdeniz Arıtması için bütçe verilmişti.O da yine Saatcı’nın eseri değil. Oysa Fethiye içindi.Fethiyeli içindi. Sakın yanlış anlaşılmasın Saatcı gidip dile getirseydi devlet yine yapardı üstüne düşeni.Ancak muhalif belediye başkanları devlet kapısına gidip halk için devletten yardım istemeyi “dilencilik”olarak görüyor. Oysa görevleri arasında bu vardır.Ben muhtar dan bilgi almazsam nasıl haberim olur mahalle sorunlarından,devlette yerel yönetimler olmadan il için ilçe için bir şey veremez.Söyleceksin ,isteyeceksin.Halka hizmet ancak böyle mümkün olacak.

Yoksa ne olur? Bodrum sel felaketleri ile anılır. Ölüdeniz kirlilikten elimizden gitti gidecek olur. Mahalleler bu çağda elektrik, içme suyu,kanalizasyon, tarımsal sulama için yol talep eder.Yani ne şehre ne köye faydasız bir yönetim peydah olur. Şoförümüz, çiftçimizin uğradığı haksızlıktan biçare kalır.

BEHÇET SAATCI HALKI KANDIRMAKTAN VAZGEÇ 

“Belediye başkanlığı yapmamış”diyorlar.Doğru yapmadım.25 yıldır siyasi hayatımda il başkanlığı yaptım, milletvekilliği yaptım. İzmir’de Sağlık Bakanlığından aldığım görevi ifa ederken 15 bin kişi benimle birlikte çalışıyordu. Çok şükür yönetimimizden herkes memnundu.Hakk’a hukuka riayet etmemizden de harama göz dikmememizden de memnundu.

NEREDEN GELİYOR BU YOĞURDUN BOLLUĞU

Bugün reklam panolarına bakın ben hariç diğer arkadaşların hepsi belediye başkanı neden billboardlarda  parti amblemleri yok. Belediyelerin kasasından karşılanıyor olabilir mi ?Bu tabelalara çıkmak pahalı ama arkadaşlarda peşin para bol. Bastırıp yapıştırıyorlar. Nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu?

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu