GündemManşet

VALİDEN BAŞKANA ZİYARET

vali amir cicekten bodrum belediyesine ziyaret (3)Muğla Valisi Amir Çiçek, beraberindeki heyet ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bir dizi program için Bodrum’a gelen Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve Marmaris Sahil Güvenlik Komutanı Albay Oğuz Bavbek ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a makamında ziyarette bulundu. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş da Vali ve beraberindeki heyete ziyaretlerinde eşlik etti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerin paylaşıldığı ziyaretin ardından Başkan Kocadon, konuklarıyla birlikte ilçe genelinde düzenlenen çeşitli programlara katılmak üzere makamından ayrıldı.

Vali Amir Çiçek’in ziyaretinde, önümüzdeki günlerde Anadolu’da dolaşması planlanan Bodrum Tanıtım Tırıyla ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu