GündemManşetSiyaset

KAYNAR:”BELEDİYE BAŞKANI BEN DEĞİL HALK OLACAK”

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar Bodrum Yarımadası’nda görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Kaynar muhtarların çalışma şartlarını iyileştireceklerinin sözünü verdi.

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar Bodrum Yarımadası’nda görev yapan muhtarlarla Ortakent-Yahşi’de bulunan YarbasanRestaurant’ta bir araya geldi. Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği gecede başkan adayı Kaynar muhtarların toplum için ne kadar önemli olduğunu belirterek; “Sizler mahallenizin köyünüzün eli ayağı, kulağı, ağzısınız. Mahallenizde olup biten herşeyden haberiniz var. Mahallelerinizin tüm sorunlarını siz biliyorsunuz, sizden daha iyi bilen olamaz. O yüzden sizlerle işbirliği en öncelikli konumuz olacak. Sizlerle her dakika istişare içinde olacağız. Ayrıca sizlerin işini daha da kolaylaştırmak için her mahallede kadın ve gençli temsilcilikleri kuracağız. Ayrıca sizin çalışma şartlarınızı iyileştireceğiz. Ofisleriniz, çalışmalarınız için ek ödenek ayıracağız. Sizler mutlu olursanız, mahalleniz mutlu olur, biz mutlu oluruz. Böylece sorunları daha kolay çözeriz. Bizim yönetimimizde belediye başkanı ben değil, siz olacaksınız, halkımız olacak” dedi.

Alkışlar eşliğinde konuşmasını tamamlayan DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar ve belediye meclis üyesi adayları gece boyunca konuklarıyla tek tek ilgilendi. Kaynar muhtarlarla tek tek konuşarak sorunları not aldı, çözüm önerilerini dinledi. Geceye katılan muhtarlar böyle bir organizasyonun çok verimli olduğunu belirterek Başkan adayı Kaynar’ın yönetiminde Bodrum Belediyesi’yle çok iyi ilişkiler içinde olacaklarından emin olduklarını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu