GündemKültür SanatManşetSpor

TIRHANDİL CUP KIŞ TROFESİNDE İKİNCİ AYAK YARIŞLARI

Tırhandil Cup, tırhandilin geleceği ve bu geleneğin yaşatılması, tanıtılması, duyurulması için düzenleniyor. Bodrum’un deniz insanları geleneklerine ve birbirlerine sahip çıkarak kış ayları boyunca toplamda 6 etapta bu yarışı organize ediyor.

Tırhandiller, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Tırhandil Cup sayesinde Bodrumlu denizcileri ve yelkenli tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor.

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) programında yer alan Tırhandil Cup 2019-2020 Kış Trofesi’nin II. Ayak mücadelesi 28-29 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak.
Era Yelken Kulübü çatısı altında gerçekleşen 2019-2020 Tırhandil Cup Kış Trofesi’nin diğer ayaklarının yarış tarihleri 3. Ayak11-12 Ocak, 4. Ayak 1-2 Şubat, 5. ayak14-15 Mart 2020 ve 6. Ayak yarışları ise 18-19 Nisan 2020 olarak belirlendi.

Hava şartları müsaade ederse, yarışların hem Cumartesi hem Pazar günü şamandıra yarışı ve coğrafi yarış şeklinde yapılması planlanıyor. Yarış öncesi genel brifing 28 Aralık Cumartesi sabahı 9:30’da Gemibaşı Restoran’da yapılacak. Start saati 12:00.

28-29 Aralık tarihlerinde yapılacak yarışların resmi İlanı ve Talimatlarına https://tirhandilcup.com/yaris-ilani ve https://tirhandilcup.com/yaris-talimatlari linklerinden ulaşabilir.

Bu arada teknelerin kayıtları devam ediyor…

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu