AsayişGündemManşet

TRAFİK EKİPLERİNİN KOŞU ÇİLESİ…

Bodrum’da düzenlenen Çağdaş Bodrum Yarı Maratonu için sabahın erken saatlerinden itibaren tedbir alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisi ekipleri durumdan habersiz sürücülerle uğraşmak zorunda kaldı. Kapanan yollar nedeniyle bazı sürücüler ile trafik polisleri arasında tartışmalar yaşandı.
7 Ülkeden yaklaşık 1200 sporcunun katıldığı Bodrum Yarı Maratonu nedeniyle bu sabah Bodrum’da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı. Sporcular, Bodrum merkez, Gümbet, Bitez ve İçmeler bölgelerindeki parkurda Bodrum’un güzellikleriyle birlikte koşarken, yolların kapanacağından haberi olmayan vatandaşlar ile yolların kapandığı noktalardaki görevliler karşı karşıya geldi. Özellikle Myndos (Gümbet) Kavşağında zor anlar yaşayan trafik polisleri, zaman zaman bazı sürücülerle uzun süre tartıştı.
Bazı sürücüler işe geç kaldıklarını, bazı sürücüler ise otobüs ve uçaklarını kaçıracaklarını belirterek trafik polisleri ile tartışırken, polis memurları vatandaşları ikna etme konusunda uzun süre uğraş verdi. Bazı sürücüler araçlarından inerek duruma tepki gösterirken, polisler, sporcuların güvenli geçişi için uzun süre sabırsız vatandaşlara dayanmak zorunda kaldı.
Kapanacak yollar ve organizasyon ile ilgili sosyal medya üzerinden ve belediye hoparlörlerinden  duyurular yapıldığı öğrenilirken, yolda beklemek zorunda kalan çok sayıda kişi hiçbir şekilde yolların kapanacağını duymadıklarını belirtti.
Kapanacak yollar ve organizasyon geneli hakkında Bodrum yerel basın kuruluşlarının çoğuna ise  herhangi bir uyarı veya haber bülteni gönderilmedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu