GündemManşet

ÇAMKÖY MAHALLESİ’NE İLAVE İÇME SUYU HATTI ÇEKİLDİ

Çamköy Mahallesi'ne İlave İçme Suyu Hattı Çekildi (2)Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Milas ilçesi Çamköy Mahallesi’nde yeni aboneler için bölgeye ilave içme suyu hattı çekti. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Milas ilçesinde yeni içme suyu hat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin birçok mahallesinde içme suyu hat çalışmalarını sürdüren MUSKİ ekipleri, çalışmalar kapsamında Milas ilçesi Çamköy Mahallesi’nde ilave içme suyu hat çalışmalarını tamamladı.

MUSKİ ekipleri tarafından 3 personel ve 2 kepçe ile birlikte yaklaşık 1 hafta süren çalışmalar sonucunda, yeni aboneler için ilave içme suyu hattı çekildi.

Konu ile ilgili olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden şu açıklamalara yer verildi: “Milas ilçesi Çamköy Mahallesi’nde yeni abone olan vatandaşlarımızın su ihtiyacını karşılamak için MUSKİ ekipleri tarafından yapılan gerekli incelemeler ve çalışmalar sonucunda bölgeye ilave yeni içme suyu hattı çekmeye karar verildi. Yaklaşık 1 hafta süren çalışmalar sonucunda bölgeye yeni içme suyu hattı çekildi. Ayrıca çalışmalar kapsamında vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri yeni içme suyu hatlarını hizmete sunduk.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu