EkonomiGündemManşetTurizm

RUSLAR BODRUM’A GELİYOR

Ural_AirlinesKötü başlayan turizm sezonu, ülkemizde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle iyice darboğaza girdi. Yılın ilk 7 ayında Milas-Bodrum Havalimanında yüzde 42 oranında bir düşüş yaşandı.

Rusya ile yaşanan uçak krizinin ardından ilişkilerin normale dönmesiyle turizmde de hareketlikler yaşanmaya başladı.

Bodrum Holiday Resort Genel Müdür ve BODER Üyesi Serdar Sarıl yaşanan son gelişme ile ilgili müjdeli haberi paylaştı. Serdar Sarıl yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Dün bir haber aldık. Tarifli olarak haftada 4 tane olmak üzere Ural Hava Yollarının Rusya uçağı 25 Ağustos itibariyle Moskova’dan bölgeye iniş yapmaya başlayacak. Bu bizim için çok önemli bir olay. Biliyorsunuz, malum yaşanan uçak krizinden sonra Türkiye’ye geliş neredeyse sıfırlanmış gibi bir şeydi. Bölgemizde de ilk 7 ayda sadece 500 Rus misafir gelmişti. 30 bin civarında eksilme vardı ilk 7 ay sonucunda. Bu uçakların başlaması bizim için umut verici. Geleceğe dönükte iyi şeylerin olacağının bir işareti.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu