GündemManşetSpor

UMUTLAR TÜKENİYOR…

Bodrumspor_Amedspor (5)TFF ikinci lig kırmızı gurupta kendi sahasında Amedspor ile karşılaşan B.B Bodrumspor karşılaşmayı 2-0 kaybederek taraftarını üzdü.

Karşılaşmayı aralarında Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’nun da aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Maçın İlk devresinde her iki takım yeterli pozisyon bulamazken, ikinci yarıda karşılıklı ataklar ile geçti. Bodrumsporlu oyuncular tüm ataklarında gol vuruşunu yapamayınca Amed Spor ikinci devre biri penaltıdan olmak üzere 2 farklı sayı ile yenildi.

Karşılaşmanın bazı önemli pozisyonları şöyle gerçekleşti:

Dk 30 Mehmet incebacak orta sahadan aldığı topla rakip ceza sahasına kadar getirdi ceza çizgisi üzerinden yaptığı güzel vuruş az farkla auta çıktı.
Dk. 35 Bodrumspor Atağında Agah Oktay’a Amedsporlu Rıdvan ceza yayının hemen dışında yaptığı sert müdahaleyi hakem faul olarak değerlendirdi. Agah Oktay’ın ceza çizgisi dışından yaptığı güzel vuruş az farkla auta çıktı.
Dk. 45 Bodrumsporun sağ kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Ersağ ceza sahasına kadar ilerledi ceza sahası çizgisi üzerinden yaptığı güzel vuruş az farkla auta çıktı.
Dakika 57 Amedspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Muhammet Burak kaleci ile karşı karşıya kaldı Berat topu kornere çeldi sağ köşe durağından kullanılan kornerde ceza sahası içinde yaşanan karambolde cumhurun vuruşunda kaleci Berat topu uzaklaştırdı
Dk. 60 Amedspor’un sol taraftan geliştirdiği atakta Oğuz’un ortasında Muhammed Burak’ın şutu az farkla auta çıktı.

Dk. 74 Amedspor atağında Bodrum sporlu Tolga’nın topa elle müdahale ettiğini işaret eden karşılaşmanın hakemi penaltı kararı verdi penaltı vuruşunu değerlendiren Ercan’ın attığı vuruş gol oldu.
Dk 85 Bodrumsporlu kaptan Erkan’ın orta sahada kaptığı topla atağa geçen Amedsporlu Mehmet Sıddık topu ceza sahasına kadar sürdü daha sonra kaleci ile karşı karşıya yaptığı vuruş filelerle buluşarak karşılaşmanın sonucunu belirledi.

 

Karşılaşmanın ikinci devresi Bodrumspor taraftarları hakem kararına tepki gösterdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu