AsayişGündemManşet

ECEL DİREKSİYON BAŞINDA YAKALADI…

Milas’ta Aydınlıkevler Mahallesi’ndeki Akkent Sitesi’nde yaşanan olayda, direksiyon başında kalp krizi geçirdikten sonra yoldan çıkan ve ağaca çarpan servisin şoförü Mustafa Ali Otak, yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye ve iddiaya göre; kısa süre önce sırt ve göğüs ağrısı yaşayan 50 yaşındaki şoför Otak, bugün sabahın erken saatlerinde evden çıkarak 48 S 3504 plakalı servis aracına bindi. Araca bindikten kısa bir süre sonra henüz yolcu bile almadan fenalaşan şoför, Akkent Sitesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yoldan çıkarak bir palmiye ağacına çarptı. Kaza yapan aracı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, şoförün yaşamını yitirdiğini belirledi. Direksiyon başında kalp krizi geçirdiği için öldüğü öne sürülen Şoför Otak’ın ölüm haberini alan yakınları da olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Araçta incelemelerde bulunan polis ise yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı. Otak’ın naaşı, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi.

Öte yandan Otak’ın akrabası olan Kırcağız Muhtarı Fikret Turgut ve Yeni Milasspor Başkanı Ahmet Karabıyık da olay yerine gelerek aileye başsağlığı dilediler.

 

Kaynak: Günaydın Milas…

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu