GündemManşetSpor

BODRUMSPOR SAMET KATANALP’İ RENKLERİNE BAĞLADI

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor Samet Katanalp’i renklerine bağladı.
Teknik direktörlük görevine Engin İpekoğlu’nüun getirilmesinin ardından teknik ekibin istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren B.B.Bodrumspor Sivas Belediyespor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Samet Katanalp’i renklerine bağladı.
Kendisini  yeşil beyaz renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeyi imzalayan Kocaelispor altyapısında yetişen 1992 doğumlu tecrübeli oyuncu sırasıyla  Çubukspor, Bugsaş, Konya Anadolu selçuklu, Diyarbekirspor, Pendikspor ve Tokatspor’da forma giydi. Son olarak Sivas Belediyespor’da  iyi bir sezon geçiren oyuncu, orta saha olmasına rağmen 10 gol attı ve takımını play offa taşıyan oyunculardan biri oldu. Çok yönlü orta saha oyuncusu olarak göze çarpan Samet Katanalp hareketliliği, enerjisi ve soğukkanlılığı ile dikkat çekiyor.
B.B.Bodrumspor transfer çalışmaları kapsamında Sivas Belediyespor’dan Seyid Ahmet Han’ı da renklerine bağlamış, Samsunspor’dan tecrübeli forvet Göksu Türkdoğan ile de prensipte anlaşmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu