GündemManşetSpor

BODRUMSPOR HATAYSPOR’U KONUK EDECEK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Hatayspor’u konuk edecek.

Ligde 25’inci hafta mücadelesinde lig ikincisi Hatayspor’u konuk edecek B.B.Bodrumspor, Pazartesi günü başladığı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştireceği antrenman ile tamamlayacak. B.B.Bodrumspor’da kart cezalısı Agah Oktay Yılmaz dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Ligin ilk devresinde Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada ise Hatayspor 90+5’inci dakikada bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı. B.B.Bodrumspor’da yarın oynanacak karşılaşmada hedef, mutlak 3 puan ile alt sıralardan kurtulmak olarak belirlenirken, kulüp başkanı Rıza Karakaya ve taraftarlar sosyal medyadan yaptıkları çağrı ile bütün Bodrum halkını önemli karşılaşmada Bodrumspor’a desteğe davet ettiler.

Yarın (Cumartesi) Bodrum Şehir Stadı’nda 14.30’da başlayacak karşılaşmayı ise İstanbul bölgesi hakemlerinden Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu