GündemManşet

ANTİK KENT GEZİLDİ

Menteşe Kaymakamlığı ‘nın himayelerinde Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘nün koordinesinde hazırlanarak yürütülen “BAYRAĞIMIN ALTINDA NE VAR?” isimli proje etkinlikleri kapsamında Köyceğiz Gölünde Kano Etkinliği,  Dalyan ve Kaonus Antik Gezisi gerçekleştirildi.

Muğla İli Menteşe İlçesi ‘nde hazırlanarak yürütülen ”Bayrağımın Altında Ne Var?” isimli proje büyük takdir topluyor. Milli Eğitim Bakanlığının bilgisi dahilinde yürütülen proje etkinliklerine her geçen gün bir yenisi eklenirken, bu kez de Köyceğiz Gölünde  Kano Etkinliği,  Dalyan ve Kaonus Antik Gezisi  gerçekleştirildi. Söz konusu etkinliğe katılan öğrenciler Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞEN ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer YILMAZ tarafından Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasından iyi dileklerle yolcu edildiler. Öğrencilere etkinlikte  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi  Ercan KILKIL,  İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı. Aysun DOMA ve Şube Müdürü Aydın DURDU, Menteşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan PAÇALI, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi Melih TAN,  Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri  Şube Müdürü Meral TAKEŞ, Özel Büro Öğretmenleri Ferda YILMAZ, Mustafa İBİŞ ve Pakize AKAGÜNDÜZ refaket ettiler.

Bayrağımın Altında Ne Var? isimli projenin amaçları arasında da bulunan öğrencilerin vatanını her yönü ile tanıması ve yaşadığı yerin güzelliklerinin farkına varması amacıyla  Avcılar İlkokulu öğrencileri daha önce hiç görmedikleri Köyceğiz Gölünü gördüler ve kano etkinliğini gerçekleştirdiler. Kano etkinliğinde Menteşe İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Paçalı, Köyceğiz Su Sporları tesisi Antrenörleri Yağmur ÖZCAN ve Ufuk ÖZCAN tarafından öğrencilere kano sporu hakkında çeşitli bilgiler verdiler. Kano etkinliğinin ardından Dalyan’a geçilerek Kaonus Antik kenti gezildi. Burada da  Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü  Filiz KARACAAĞAÇ ve  Fethiye Müzesi Arkeoloğu Arzu TOKSOY GÖLBAŞ Antik Kent hakkında bilgilendirme yaptılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu