GündemManşetSpor

Tahsin Hoca İmzayı Attı

Bodrumspor'da Tahsin Tam Dönemi Resmen Başladı

 

Bodrumspor A.Ş. teknik direktör Tahsin Tam ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan Başkan Rıza Karakaya, birkaç sene içinde takımı 1. Lig’e çıkarma hedeflerinin olduğunu söyledi.

Ligde ve kupada alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Tarık Daşgün ile yollarını ayıran yeşil beyazlı kulüp, Daşgün’den boşalan göreve son olarak Antalyaspor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan Tahsin Tam’ı getirdi.

Uzun yıllar Süper Lig’de görev yapan Tam, bir buçuk yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Başkan Rıza Karakaya, Asbaşkan Fatih Öztarakçı ve Genel Sekreter Hüseyin Gözütok katıldı.

HEDEF 1. LİG’E ÇIKMAK

İmza töreninde basın mensuplarına bir açıklama yapan Karakaya, Tahsin Tam’a görevi kabul ettiği için teşekkür ederek şöyle dedi:

“Hocamıza ve ekibine güveniyoruz. İnşallah güzel işler yapacağız. Hocamız dün takımımızın deplasmandaki maçını tribünden takip etti. Ayağı da uğurlu geldi, güzel bir skorla döndük. Bodrumspor A.Ş. kısa sürede hedeflerine yürüyecek. Güzel hedefler var. Stat olsun, tesisler olsun. Hem bunları geliştirmek hem de birkaç sene içinde takımımızı Türk futboluna yıldızlar da kazandırarak birinci lige çıkarmak istiyoruz. Tahsin hocamızın bu noktada bize çok büyük katkısı olacak. Ben hayırlı olsun diliyorum, Allah utandırmasın.”

TARIK DAŞGÜN’E TEŞEKKÜR

Konuşmasında Tarık Daşgün’e de teşekkür eden Başkan Karakaya, “Kendisi zor zamanlarımızda geldi, büyük destekleri oldu. Bize verdiği destekler için yardımcılarına, kendisine defalarca kez teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun. Onun başarısı Bodrumluları sevindirecektir.” dedi.

Teknik direktör Tahsin Tam ise Bodrum’da çok samimi bir ortamla karşılaştığını belirterek, şu sözlere yer verdi:

“Buradaki sporcu arkadaşlarımızın bir kısmını Antalyaspor’dan biliyorum, diğer oyuncularla birlikte çok iyi bildiğim bir kadro. Bu kadroyu fazlasıyla geliştirecek potansiyele sahibim. Yaklaşık 11 yıldır Süper Lig’de kesintisiz çalıştım. Ondan önce de Bursaspor’da 8 yıllık bir antrenörlük geçmişim var. Burada gördüğüm; takımı geliştirmek için çok ciddi bir çaba oluşturulmuş. Elimizde iyi de bir kadro var. Sanırım yeni tesisimize bir haftaya kadar gideceğiz. Orayı da bugün gezdim gördüm. 2. Lig standartlarının üzerinde bir alan oluşturulmuş. Bize düşen bu takımın çok başarılı bir performans ortaya koymasını sağlamak. Bunu da yapacağımızı en kısa zamanda göreceksiniz.”

“BİRLİKTELİK OLUŞTURMAKTA DÖNEM DÖNEM SIKINTI YAŞANMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Tahsin Tam, yeşil beyazlı ekibin ligde neden kötü bir performans sergilediği ile ilgili bir gözlemi olup olmadığı sorusuna şu yanıtı verdi:

“Benim gözlemim; yeni oluşturulmuş bir takımdı. Bazı oyuncular yeni gelmişti. Birliktelik oluşturmakta dönem dönem sıkıntı yaşanmış gibi görünüyor. Sakatlıklar olmuş. Bundan önceki teknik ekip için de dezavantaj. Tarık Hoca burada çok başarılı işlere imza atmış bir hocaydı. Yaşanan sakatlıklar kadroyu oluşturmada onun şansızlığı olmuş. Umarım sakatlıklar yaşamayacağız, ona göre çalışma prensiplerimizi, programımızı ortaya koyacağız. Bodrumsporlu taraftarlar çok daha güzel bir Bodrumspor izleyecektir.”

Asbaşkan Fatih Öztarakçı da Bodrumspor’un şirketleştiğini anımsatarak “Bu şirketleşme ile beraber önümüzde ciddi bir kurumsal süreç vardır. Pandemi döneminde çok bir araya gelemediğimiz için bazı açıklamalar yapılmamıştır ama bu süreçten itibaren Bodrumspor futbol kulübünün ilgilendiren tüm konularda doğru bilgi Bodrumspor’un resmi açıklamasıdır.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Kenttv

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu