GündemManşetSiyaset

ŞOFÖRLER ODASI VE CHP ARASINDA YENİ POLEMİK…

2014 Seçimlerinin ardından Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla Bodrum Şoförler Odası ve CHP Bodrum İlçe Başklanlığı arasında yaşanan tartışmalara bir yenisi eklendi.

Bodrum Şoförler Odası ve CHP arasında ulaşımda dönüşümle başlayan problemler karşılıklı açıklamalar ve davalarla devam etmişti. Son olarak, CHP Bodrum İlçe Başkanlığından randevu talep ettikleri, randevularının kabul edildiği ancak CHP Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen’in verilen randevu günü ve saatinde CHP İlçe Başkanlığına gelmediğini belirten ve zehir zemberek bir açıklama yapan Bodrum Şoförler Odası, özellikle ilçe başkanı Recai Seymen’i topa tuttu. Bodrum Şoförler Odasının sosyal medya hesabından 28 Mayıs günü paylaşılan o açıklama şu şekilde;

“Odamız Üyesi şoför esnafımızın sorunlarını görüşmek üzere, CHP Bodrum İlçe Başkanlığından randevu talep edilmiş, talebimiz uygun görülmüş ve bugün saat 11:00 a randevu verilmişti. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan KABLI ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle Bodrum CHP ilçe Başkanına gidilmiştir. Ancak, önceden hiçbir sebep gösterilmeden İlçe Başkanı Recai SEYMEN randevuya gelmemiştir. Herzaman heryerde küçük esnafın yanında olduğunu savunan bir partinin İlçe Başkanının bu tavrı, sorumsuzluk, en basit tabiriyle aymazlıktır. 1970 Üyesi olan ve her siyasi görüşe sahip olup bu üyeleri temsil eden Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odamızın Yönetimi olarak, tüm kişi ve kurumlara ve özellikle siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz. Bodrum ilçesinde ekmek parası peşinde koşan 1970 şoför esnafının enazından derdiyle dertlenmesini ve haksızlıklar karşısında yanımızda olduğunu görmek istediğimiz CHP İlçe Başkanı Recai SEYMEN in bırakın yanımızda olmayı, Yönetim kurulu Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimize verdiği randevuya bile gelmediğini görmek bizleri derinden üzmüştür. Bu aymazlık esnaf dostu olduğunu iddia eden CUmhuriyet Halk Partisine sadece zarar verir. Recai SEYMEN in kendi kişisel ikbal ve hesapları kendi sorunu olmaktan çıkıp, temsil ettiği partiyi üyelerimizin gözünde değersizleştirmektedir. Bodrum İlçe Başkanı Recai SEYMEN’e İlçe Başkanı olduğu CHP nin temel değerlerini yeniden düşünmeye ve ÖĞRENMEYE davet ediyoruz. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.”

CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ…

Bodrum Şoförler Odasının sosyal medyadan yaptığı açıklamanın ardından CHP Bodrum İlçe Başkanlığıda bir açıklama yayınlarken, o açıklamada şu şekilde;

“Bodrum Şoförler Odasının randevu talebine 28 Mayıs 2018 tarihinde saat; 11:00 olarak yanıt verilmiştir. Ziyarete 20 dakika geç gelen Şoförler Odası Başkanı Sayın Hasan Kablı ve Yönetim Kurulu Üyelerini; Acil bir program değişikliği nedeni ile İlçe Başkanımız Sayın Recai Seymen, Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon ile görüşmesinden dolayı randevuya parti adına İlçe Sekteri Halil Karahan , İlçe Başkan Yardımcıları Başar Bıyıklı ve Mehmet Kocabıyık, Yönetim kurulu üyesi Nevin Seda Dıngıl, Kadın Kolu Başkanı Emel Çakaloğlu , Kadın Kolu yönetim kurulu üyesi Yüsra Miskioğlu gerekli ilgi ve alakayı göstererek karşılamıştır.

Kendilerine değişen programdan dolayı üzülerek İlçe Başkanımızın randevuya katılamayacağını, partimiz adına yetkilendirilen yöneticilerimizin söz konusu randevuya cevap vereceği belirtilmiştir. Şoförler Odası Başkanı, İlçe Başkanı’nın bulunmadığı ziyarette bizim bulunmamız yersizdir diyerek kalkmak istemiştir.

Temsile yetkili yöneticilerimiz kendilerine yanlış anlaşılmalara zemin vermeden, talep ettiğiniz randevudan bizlerden beklentilerinizi dile getirirseniz, bizlerde parti olarak şoför esnafımızın mağdur edilmemesi adına geçmişte olduğu gibi şimdi de üzerimize düşeni yapmaya, yaptırmaya şoför esnafımızın mağduriyetleri var ise çözüme kavuşturmak adına ne gerekiyorsa sonuna kadar mücadele etmeye hazır olduğumuzu belirtmemize rağmen kendileri ziyareti terk etmiştir.

Görüşmenin akabinde konunun çarptırılarak Şoförler Odası sosyal medya hesabından paylaşılan bir yazı bizlere bir kez daha Şoförler Odasına siyasetin karıştığını göstermiştir. Siyaset amaçlı Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı bu ve bunun öncesinde de yapılan kötü niyetli eylemler şoför esnafına büyük zararlar vermekte olup, ekonomik sıkıntıların arttığı şu zor günlerde Şoförler Odası’nı siyasete alet olmamaya, Bodrum şoför esnafının gerçek anlamda yanında olmaya davet ediyoruz…”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu