GündemKültür SanatManşet

GENÇ TİYATROCULAR TAM NOT ALDI

Birçok tiyatro topluluğunu Milas’lılarla buluşturmanın yanı sıra amatör tiyatro gruplarına da sahne desteği veren Milas Belediyesi, tiyatro oyunu sahnelemek isteyen genç yetenekleri de geri çevirmiyor. Bu kapsamda son olarak Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosunun genç tiyatrocuları, Yankı Büyükkaraca’nın yazıp yönettiği “EGLAF” oyununu Toplantı ve Düğün Salonunda sahneledi. Genç tiyatrocuların  muhteşem performansları göz doldurdu.Gösteri sonunda  genç tiyatrocular izleyicilerden tam not aldı.

Mayıs ayı başında MİŞTİ tarafından sahneye konulan ZAMAZİNGO ile başlayan tiyatro rüzgarı Milas’ta devam ediyor.MİŞTİ’nin deneyimli oyuncuları tarafından sahnelenen ve adete üç gün boyunca kapalı gişe oynayan ZAMAZİNGO adlı oyunun  ardından şimdide genç MİŞTİ ekibi hünerlerini sahneledi.28-29 Mayıs tarihleri arası Yankı Büyükkaraca tarafından yazıp yönetilen EGLAF oyununu başarıyla sahneleyen genç yetenekler seyirciden tam not aldı.

Milas Belediyesi  Şehir Tiyatrosunun yeniden yapılanmaya gitmesiyle Tiyatro anlamında yeniden atağa geçildiğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Mayıs ayı içerisinde önce MİŞTİ’nin deneyimli oyuncularını keyifle izledik. Ardından Nebi Uslu Tiyatro Şenlikleri kapsamında  beş gün boyunca bir birinden güzel oyunlar sahnelendi. Şimdi de genç MİŞTİ ekibimiz oyunlarını başarıyla sahnelediler.Önümüzdeki süreçte de Milas’ta bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz”dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu