AsayişGündemManşet

MUHTARLAR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNCE BİLGİLENDİRİLDİ

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede görev yapan muhtarlarla koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Bugün öğleden sonra Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, emniyet mensupları, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda muhtarların mahalleleri ile ilgili dile getirdikleri sıkıntıları dinleyip not alan İlçe Emniyet Müdürü Yörükoğlu, sorunların çözülmesi için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yaklaşık bir saat süren toplantı sonunda Kent Haber’e kısa bir açıklama yapan Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, şunları söyledi:

“Emniyet müdürümüz muhtarlarla bir tanışma toplantısı yaptı. Toplantıda Bodrum’da yaşanan sorunlarla ilgili muhtarlarımızdan bilgiler aldı. Çok verimli bir toplantı oldu. Muhtarlarımız mahalleri ile ilgili sorunları emniyet müdürümüze aktardı. Müdürümüze teşekkür ediyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu