GündemMagazinManşet

KİLOLARI VERDİ, KONSER SERİSİNE BAŞLADI…

Yazdığı ve yorumladığı şarkılarla Türk Pop Müziği’nin en önemli kadın seslerinden olan Deniz Seki, kilolarını verdikten sonra arka arkaya konserler vermeye devam ediyor.

Deniz Seki, önceki akşam Bodrum Tilkici Koyu’nda bulunan bir işletmede yoğun istek üzerine ikinci defa sahneye çıktı. Hayranlarının yoğun sevgi tezahüratları ve alkışlarıyla karşılaşan Deniz Seki kırmızı Tolga Çam imzalı elbisesiyle göz kamaştırdı. Daha önce mide küçültme ameliyatı ile zayıflayan Deniz Seki bu kez Şeyda Coşkun sayesinde 10 kilo verdi.

Programına “İyisin Tabi” şarkısıyla başlayan Seki, kendi parçalarının yanı sıra repertuarında Sezen Aksu, Ahmet Kaya ve Yıldız Tilbe gibi birçok sanatçının şarkılarını seslendirdi.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede muhteşem bir performansa imza atan Deniz Seki, programını “Masal” şarkısıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Deniz Seki , yoğun istek üzerine 3’ncü defa 22 Ağustos Cumartesi gecesi sahneye çıkacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu