GündemManşetSpor

BODRUM CUP’DA 2.ETAP

the bodrum cup tav passport etabi (4)28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta’nın ikinci günü yelkenler bu kez de Gümüşlük ve komşu ülke Yunanistan’ın Leros adası arasında gerçekleşen TAV Passport etabıyla dostluğa açıldı.

1989 yılından beri Era Bodrum Yelken Kulübü’nün çatısı altında organize edilmeye devam eden; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu’nun destekleriyle düzenlenen The Bodrum Cup’ta yarış heyecanı devam ediyor. Ana sponsorluğunu Palmarina Bodrum’un, etap sponsorluklarını da Nef, Tav Passport ve Technogym’in üstlendiği yarışların ikinci günü yelkenliler, TAV Passport Gümüşlük – Leros Etabına çıktı. Sabah saat 10.00’da Gümüşlük açıklarından start alan tekneler, 10 – 13 knot esen yeterli rüzgarda yelkenlerini açtı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan yarışlar sonunda etabı tamamlayan yelkenliler, Leros limanına yanaştı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yarışlara kendi teknesi Müsgebi ile katıldı. Dümenin başına geçen Başkan Kocadon, yarış heyecanını sosyal medyadan yayınladığı fotoğrafla takipçileriyle paylaştı.

The Bodrum Cup’a bugüne kadar gönülden destek vermiş ve hizmet etmiş Ömer Aras, Uğur Boran, Mehmet Oğuz, Alican Acar ve Erdoğan Yavaş anısına düzenlenen ilk gün yarışları Bodrum Belediyesi İz Bırakanlar Bodrum – Gümüşlük Etabında dereceye girenler belirlendi ve ilk gün sonuçları www.thebodrumcup.com web sitesinden açıklandı.

Etabın ardından Gümüşlük limanında, 10 teknenin katıldığı “Mavi Yolculuk Mutfağı” Yemek Yarışmasının jüri tarafından elemeleri yapıldı. Levrek balığı kullanmak şartıyla hazırlanmış yemekleri tadan jüri üyeleri, elemeler sonunda Alice teknesi ekibini birinci seçti. Yemek yarışmasında ikinci Grandi, üçüncü Kinidos, dördüncü Zeus ve beşinci ise Swan teknesi ekibi oldu.

Akşam saatlerinde, Off Gümüşlük Club’a geçen yelkenciler, günün stresini ise ünlü şarkıcı Fatma Turgut’un konseriyle attı. Konseri aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon’un da yer aldığı çok sayıda davetli izledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bodrum Liman Başkanlığı, Muğla Valiliği, Bodrum Kaymakamlığı, Sahil Güvenlik, Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği, TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu ve Bodrum Otelciler Derneği’nin de destek verdiği The Bodrum Cup’a ayrıca Metro Cash and Carry, Gastronometro, Argo Oil, Allium Villas, Turkish Airlines, Europcar, Halikarnas ve Bluemint gibi firmalar da sponsor desteği veriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu