AsayişGündemManşet

DENİZE ÇIKAMADAN YAKALANDILAR

Son günlerde artış yaşanan düzensiz göçmen olaylarına her gün bir yenisi eklenmeye devam ediyor. Bodrum’dan Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adasına yasadışı yollarla geçmen isteyen düzensiz göçmenler ile denizde Sahil Güvenlik, karada ise Polis ve Jandarma ekipleri müdahale ediyor.

Geçtiğimiz gece saatlerinde alınan bir ihbarı değerlendiren Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bitez Mahallesi Adaboğazı Mevkii girişinde 18 düzensiz göçmeni yakaladı. 11’i Suriye 7’si ise Filistin uyruklu oldukları belirlenen göçmenlerin denize açılmak için bot bekledikleri anlaşıldı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan göçmenlerin işlemlerinin ardından sınırdışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecekleri öğrenildi.

Öte yandan Sahil Güvenlik ekipleri gece boyunca adeta denizde göçmen topladı. Yakalanan çok sayıda bottaki onlarca düzensiz göçmen Bodrum ve Turgutreis Sahil Güvenlik Karakollarına götürüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu