GündemManşetSpor

İZMİR’DE ATLAR” GÜLLÜK” İÇİN KOŞTU

GUR_6017Türkiye Jokey Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen isimli koşuların bu yılki adı GÜLLÜK’tü

Türkiye Jokey Kulübünce düzenlenen ve İzmir Şirinyer Hipodromunda gerçekleşen “GÜLLÜK”  isimli koşuya Milas Belediye Başkan yardımcısı Zeynep Mat katıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve dün Şirinyer Hipodrum’unda koşulan “GÜLLÜK” yarışları için de  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat davet edildi.Başkan Tokat’ın yoğun programı nedeni ile katılamadığı yarışlara Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat katıldı.

28 Aralık 2017 Perşembe günü saat 17.00’ de İzmir Şirinyer Hipodromu’nda koşulan “Güllük Koşusu” nu 7 numara da kayıtlı “Tarıkhan” isimli at kazandı. Kazanan Atın Sahibi Tjk Asli Üyesi Sn. İ. Suat Kutlu’ya Plaketi, Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Sn. Zeynep Mat tarafından takdim edildi. Şeref Tribünü’nde düzenlenen törende Tjk Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ekrem Beşerler ve İzmir Hipodrom Müdürü Sn. Cüneyt Ertan hazır bulundu.

Zeynep Mat; “Bizim için önemli bir mahallemiz olan “GÜLLÜK” adına düzenlediğiniz yarış için ve bizleri de davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum.Milas Belediyesi olarak böylesine güzel bir organizasyonda olmaktan mutluyuz.”dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu