ÇevreGündemManşet

Bodrum Belediyesi Fırtınada Zarar Gören Ağaçlara Müdahale Etti

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Sahadaydı

 

Bodrum Belediyesi tarafından, fırtınada zarar gören ve yollarda tehlike oluşturacak ağaç dallarına müdahale edildi.

Bodrum’da yaşanan şiddetli lodos, ilçe genelindeki ağaçları etkiledi. Meteorolojik verilere göre saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan şiddetli fırtınadan etkilen ağaçlara Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

Bodrum’un bazı mahallelerinde ağaçlar devrilirken, bazı bölgelerde de büyük ağaç dalları kırıldı. Türkbükü, Yalıkavak, Turgutreis, Gümüşlük, Dereköy, Ortakent ve Yokuşbaşı Mahallelerinde yol üzerine devrilen ağaçlar gerekli yol güvenlikleri alındıktan sonra iş makinesi yardımıyla kaldırıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Türkbükü, Yalıkavak, Bağla, Ortakent-Yahşi, Gümüşlük mahallesinde fırtınadan dolayı yola devrilen ağaçlar ve ağaç dalları kaldırıldı, budaması yapıldı.

Ekipler, zarar gören onlarca ağaca müdahale etti. Ayrıca Dereköy ve Yokuşbaşı Mahallelerinde yola uzanan ağaçlar budandı. Yola düşen ağaç dalları yüzünden kapanan yollar yeniden açıldı.

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, devrilme tehlikesi bulunan ağaçlarda budama çalışmalarına devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu