AsayişGündemManşet

ZANLILAR ADLİYEYE ÇIKARILDI

IMG_3424Bodrum, İzmir, Van ve Yalova’da fuhuş amaçlı insan ticareti suçuyla mücadele kapsamında yapılan operasyonda gözaltına alınan 15 kişi Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının Ağustos ayında başlattığı projeli soruşturma neticesi operasyon için düğmeye basıldı. Kırgız, Kazak, Özbek ve Rus uyruklu 12 kadını bahse konu kentlerde fuhuşa teşvik eden Ö.K. liderliğindeki örgüte yönelik olarak operasyon düzenlendi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün çalışmaları neticesi, fuhuşa aracılık ve yer temininde bulunduğu tespit edilen Bodrum’da 7 kişi, İzmir, Van ve Yalova’da 8 kişi hakkında verilen gözaltı kararı üzerine eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan G.K., Ö.K.,T.A., M.C.S.,N.C.Y.,P.T., S.K., S.D., E.D., E.E., İ.E., K.K., N.B., H.K., ve G.P. bugün Bodrum’da adli makamların karşısına çıktı.

12 yabancı uyruklu kadın ise idari işlemlerinin ardından ülkelerine gönderildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu