GündemManşet

VALİ CİVELEK DESTEK ALAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

VLK_1623Muğla Valisi Esengül Civelek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce uygulanan Okul Destek Projesine katılan öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Menteşe ilçesinde düzenlenen kahvaltı programına Vali Civelek’in yanı sıra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya,  İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Müftü Vekili Kazım Aşlık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, Eğitim Desteği alan çocuklar ve aileleri katıldı.

 Projede yer alan çocuklarla bir araya gelen Vali Civelek “Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için geleceğin teminatı olan çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek hepimizin ortak hedefidir. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Okul Destek Projesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından eğitim desteği verilen çocukların akademik, sosyal, kültürel, eğitsel, bilişsel ve sportif etkinlikler ile buluşturmayı hedeflediklerini belirten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu, 38 çocukla pilot uygulaması yapılan projeden çok verimli sonuçlar elde edildiğini, 2018 yılında da faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Program, Vali Civelek ve diğer protokol üyelerinin çocuklara hediye takdiminin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu