AsayişGündemManşet

CİNNET GEÇİREN İNŞAAT İŞÇİSİ ÖLÜM SAÇTI

milas-cinayet-intiharMilas’a bağlı Koru Mahallesi’nde meydana gelen olayda; inşaat işçisi Mustafa Tektaş, birlikte yaşadığı sevgilisi  Şükran Ayrıkısa’yı yaşadıkları tartışma sonucu av tüfeğiyle sırtından vurarak öldürdü. Tektaş, sevgilisini öldürdükten sonra aynı tüfekle kendini vurarak hayatını kaybetti.

38 yaşındaki Şükran Ayrıkısa ile ilişki yaşayan 33 yaşındaki Mustafa Tektaş, sevgilisinin Koru mahallesindeki evinde birlikte yemek yediler.

İddiaya göre; Ayrıkısa, eski eşinden olan çocuğu U. Ayrıkısa’nın, bu ilişkiyi onaylamadığını söyleyerek ayrılmak istediğini söyledi. Bu duruma oldukça sinirlenen Tektaş ile Ayrıkısa arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle cinnet getiren Tektaş, tehditler savurduğu Ayrıkısa’yı av tüfeğiyle sırtından vurdu ve daha sonra aynı tüfekle başına ateş ederek intihar etti. Evden gelen silah sesini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine, jandarma ve 112 Acil Servis Ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kanlar içinde yatan sevgililerin olay yerinde yaşamlarını yitirdikleri belirlerken, jandarma herkesi şok eden olayla ilgili soruşturma başlattı. Sevgililerin cenazesi ise olay yerindeki incelemenin ardından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu