GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, BUCA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Bodrumspor_Bucaspor_hazirliklari (7)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligde 13. Hafta mücadelesinde İzmir deplasmanında Bucaspor ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz haftayı İstanbul deplasmanında Tuzlaspor’a 2-1 mağlup olarak kapatan B.B.Bodrumspor, bu hafta da İzmir deplasmanında ligde 9 puanla 14. Sırada bulunan Bucaspor ile karşılaşacak. 12 Puanla 12. Sırada bulunan B.B.Bodrumspor’da sakat oyuncuların çoğunun iyileşmesi ise takımda moralleri yükseltiyor. B.B.Bodrumspor Salı günü başladığı Bucaspor hazırlıklarını Cumartesi günü gerçekleştireceği antrenman ile tamamlayarak İzmir’e hareket edecek. B.B.Bodrumspor, Bucaspor karşılaşmasından sonra oynayacağı 4 karşılaşmanın ardından ligde ilk devre tamamlanacak.

TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

B.B.Bodrumspor’un İzmir deplasmanında oynayacağı Bucaspor maçı öncesi karşılaşmaya çok sayıda taraftarın gideceği öğrenildi. 19 Kasım Pazar günü Yeni Buca Stadı’nda oynanacak karşılaşmada B.B.Bodrumsporlu taraftarlara ayrılacak yaklaşık 500 kişilik alanın tamamen dolması beklenirken, karşılaşmanın başlangıç düdüğü 13:30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu