EkonomiGündemManşet

VALİ CİVELEK’TEN BESİAD’A İADEİ ZİYARET

BESİADMuğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve BESİAD Başkanı İ. Emre Köroğlu’nun karşıladığı Vali Civelek, daha sonra BESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

BESİAD Başkanı İ. Emre Köroğlu’nun derneğin sunumunu yaptığı ve yönetim kurulu üyelerinin kendilerini tanıtmasının ardından söz alan Muğla Valisi Esengül Civelek, Bodrum’a ve Bodrum’un kalkınmasına katkıda bulunan iş insanlarına övgüler yağdırdı.

Muğla’nın göz bebeği ve gurur kaynağı olarak nitelendirdiği Bodrum’un 12 ay yaşayan bir kent kimliğine sahip olduğunu belirten Civelek konuşmasına öyle devam etti.

“Bodrum, gerek sosyal gerek ticari anlamda Muğla İlinin ilçeleri arasında gurur kaynağıdır. Sadece deniz turizmi ile yetinmeyip, sanatsal kültürel, sportif karşılaşmalar, kongre ve toplantılar ile turizmi neredeyse tüm yıla yaymayı başaran, mevcut eğitim kurumları ile dahi, gelecek nesillere en iyi eğitim imkânını sağlayan yegâne ilçemiz de Bodrum. Bu anlamda Bodrum’da yaşayan ve Bodruma kazandıran iş insanlarını kutluyorum.”

Konuşmaların ardından yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Muğla Valisi Esengül Civelek ve Bodrum Kaymakamı Bekir Yıldız, günün anısına BESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu