GündemManşetTurizm

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI KURTULMUŞ MUĞLA’DA

Bakan Numan Kurtulmuş-MuğlaKültür ve Turizm Bakanı Sayın Numan Kurtulmuş Hindistan Turizm Acenteleri Federasyonu (TAFİ) olağan kongresine katılmak üzere ilimize geldi.

Heliport’da Muğla Valisi Esengül Civelek tarafından karşılanan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş Muğla ve ülke turizmi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Muğla’nın olağanüstü yüksek zenginliğe sahip bir yer olduğunu, cennet gibi bir yerde bulunduklarını söyleyen Bakan Kurtulmuş, “Önümüzdeki günlerde Muğla ve Aydın’da turizmle ilgili bir çalıştay yapacağız. İlgili meslek kuruluşları, üniversiteler, araştırma merkezleri, ticaret odalarını bir araya getirip “Muğla’nın turizmini nasıl daha ileriye götürebileceğimizi bulacağız” dedi.

Turizmde yeni kapılar açmanın önemini vurgulayan Bakan Kurtulmuş, “Çin, Hindistan, Güney Kore ve Japonya. Bunları toplasanız nüfusları itibarıyla neredeyse dünyanın yarısı ediyor. Önemli olan bu ülkelerin çok yeni bir orta sınıfı var. Mesela Hindistan’da 350 milyon orta sınıf var. Alım gücü çok yüksek. Harcama yapmaya hazır, çok seyahat etme niyetinde olan bir kitle. Dolayısıyla bundan Türkiye’nin istifade etmesi lazım. İnşallah gayretle, ruhla, büyük bir motivasyonla bu çalışmaları sürdüreceğiz. Bu zenginlikten Muğla da payını alacak inşallah” diye konuştu

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu