GündemManşetSpor

NAMAĞLUP SERİYE DEVAM EDİYORLAR

Bodrum-KırçiçekleriBodrum’un potalardaki temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi karşılaşmaları kapsamında bu hafta kendi sahasında Edirnespor’u ağırladı.

Ligde namağlup olarak yoluna devam eden ve maçın ilk düdüğüyle maça hızlı başlayan Kırçiçekleri, rakibinin potasında aradığını bulamayınca ilk dakikalar, Edirespor’un üstünlüğüyle geçti. Seyircisinin desteği ve mücadele ruhuyla maçta eşitliği yakalayan Kırçiçekleri ilk yarıyı 32-29 üstün tamamladı.

Maçın ikinci yarısına gelindiğinde ilk yarıdaki sayı avantajını koruyan ve mücadeleyi elden bırakmayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı rakibine bir an bile öne geçme fırsatı vermeden, aradaki sayı farkını açtı. Oldukça çekişmeli geçen maç sonunda 4 haftadır lige namağlup devam eden Kırçiçekleri Edirnespor ile oynadığı maçı 63-56 önde kapattı.

Maçın en gözde oyuncusu takımına kazandırdığı 20 sayı, 8 ribaunt 5 asist ile 1 numaralı formasıyla Harika Gözde Eldaş olurken, 22 numaralı formasıyla Seda Aydın 13 sayı 5 ribaunt ve 45 numaralı formasıyla maçta takımına kazandırdığı 10 sayı 11 ribaunt 3 asist ile Sasha Samolia Goodlett maçın üstün performans gösteren oyuncuları oldular.

Maç sonrasında basın toplantısı yapan Kırçiçeği Bodrum Basket Antrenörü Murat Alkaş, şunları söyledi. “Kendi evimizde oynadığımız maça kötü başladık kötü oynadık. Geriden gelerek maçı almak da zor bir iştir bunu başardık. Ancak bunu bir başarı olarak görmüyoruz. Bunun nedenlerini araştırıp, daha iyi oynayan, daha mücadeleci bir takım olacağız.”

Bir sonraki maçlarını 3 Kasım’da Fenerbahçe Gelişim Basketbol Takımı ile oynayacak olan Kırçiçekleri 8 kasım’da kendi sahasında Urla Spor ile mücadele edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu