ManşetSpor

Yelken Sporuna Destek

Bodrum'un Yelken Potansiyeline Destek

 

Bodrum’da yelken sporunu geliştirmek için Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesine laser tekne hibe etti. Bodrum’a yelkenin yakıştığını belirten Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, “Futbol çok popüler ama Bodrum’a yakışan spor yelkendir. Gençlerimizi küçük yaşta yönlendirmemiz lazım” dedi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi başarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Ulusal ve uluslararası yarışlarda elde ettiği başarıların yanı sıra ev sahipliğiyle de iyi işlere imza atan B.B. Bodrumspor Yelken Şubesi’ne Bodrum Ticaret Odası(BODTO) laser tekne hibe etti. İçmeler’de yapılan hibe törenine Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrumspor AS Başkanı ve Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Topan, Bodrumspor Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Kılınç, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şube Sorumlusu Hadi Türk, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı ve yelken antrenörleri katıldı. Yelken Şube Sorumlusu Hadi Türk törenin ardından protokol heyetini alanda inceleme yapmak üzere gezdirdi. Öte yandan, 2023 yılında Bodrum Ticaret Odası’nın, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesinin düzenleyeceği ulusal ve uluslararası yarışlarda ana sponsor olacağı belirtildi.

DESTEKLENMESİ GEREKEN BİR YER

Yelken sporunun desteklenmesi gereken bir branş olduğunu belirten Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, “Bodrum Belediyesi Yelken Kulübüne böyle güzel bağışta bulunduğu için Bodrum Ticaret Odası’na çok teşekkür ederiz. Desteklenmesi gereken bir yer burası, yelken Bodrum’a çok yakışıyor” diye belirtti.

Bodrum’a en çok yelken sporunun yakıştığını ifade eden Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, “Daha öncede yelken kulübüne destek vermiştik. Yıllar önce kulübe optimist almıştık. Çocukların yelken sporuna başlaması ve sevdirilmesi için desteklerimiz olmuştu. Yelken sporu Bodrum’a yakışıyor. Futbol çok popüler ama Bodrum’a yakışan spor yelkendir. Gençlerimizi küçük yaşta yönlendirmemiz lazım” diye konuştu.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şube Sorumlusu Hadi Türk ise , “Bodrum Belediyesi çok güzel bir yelken kulübü inşa etti. Burada Dünya Kupası ve Mandalina Kupası yarışları düzenledik. Sivil toplum örgütlerine de ziyaretlerimiz oluyor. Bu kapsamda, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon başkanımıza ziyarette bulunduk. Bizi kırmadı ve destek vermek amaçlı lazer teknesi hediye ettiler, desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu