AsayişGündemManşetSpor

YAŞAM SAVAŞINI SÜRDÜRÜYOR

erdogan_cakmak (1)Geçtiğimiz Pazar akşam saatlerinde yol kenarında arkadaşını beklerken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Erdoğan Çakmak yaşam savaşını sürdürüyor.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor altyapısında top koşturan genç sporcu geçtiğimiz Pazar gecesi meydana gelen trafik kazası sonrası ağır yaralanmış, Bodrum Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti. Burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Erdoğan Çakmak, kritik saatleri geride bırakarak yaşam savaşına devam ediyor. Ailesi, arkadaşları ve takım antrenörleri dört gözle Erdoğan Çakmak’tan gelecek güzel haberi beklerken, Çakmak’ın tedaviye tepki vermeye başlaması ailesi ve yakınlarını sevindirdi. Çakmak’ın babası Efkan Çakmak ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren oğlunun sosyal medya hesabından şu yazıyı paylaştı;

“Biliyorum hepiniz beni bekliyorsunuz. Allah’ım yardım ederse yakın zamanda aranızdayım. Ben duygularımı hislerimle babama söylüyorum, babam benim gözüm kulağım düşüncelerim, sabredin ve bekleyin sizleri seviyorum saygılarımla Edu”.

Takım arkadaşları ve çevresinde ‘Edu’ olarak hitap edilen Erdoğan Çakmak’ın ağır yaralandığı kazada aracı süren T.S.’nin ise Pazar günü çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Muhabir: Mehmet Can MERAL

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu